Home / Ponturi pariuri / Betis – Atletico Madrid avancronica si pronostic (24.01.2013)

Betis – Atletico Madrid avancronica si pronostic (24.01.2013)

 

Dupa ce a castigat fara sa forteze cu 2-9 in tur, Atletico Madrid pleaca cu prima sansa in aceasta seara in partida cu Betis Sevilla. Castigatoarea urmeaza sa joace in semifinalele Cupei Spaniei cu Sevilla, echipa care a trecut cu 4-0 la general de echipa la care evolueaza si romanul Cristian Sapunaru, Zaragoza.

Betis are insa forta de revina si asta a aratat-o in precedentele doua dispute din cupa. Dupa ce a pierdut cu 0-1 la Valladolid, Betis s-a impus pe propriul teren cu 3-0. In runda precedenta, Betis nu a reusit decat o remiza 1-1 la divizionara secunda UD Las Palmas, insa a castigat pe propriul teren cu 1-0.

De cealalta parte, Atletico n-a pierdut nicio partida in acest sezon in cupa, ba chiar nu a primit niciun gol in cinci dispute, castigand patru meciuri si remizand 0-0 a Getafe dupa ce castigase cu 3-0 acasa.

Nu ii vedem insa pe Betis sa castige in aceasta seara. Un gol al oaspetilor i-ar demoraliza, avand nevoie de patru goluri pentru a se califica. Atletico Madrid la handicap asiatic zero pare un pont tocmai bun de jucat.

Betis – Atletico Madrid echipe probabile:

Betis Sevilla : Casto – Chica, Amaya, Perquis, Nacho – Benat, Canas – Castro, Sevilla, Campbell – Molina

Atletico Madrid : Asenjo – Manquillo, Miranda, Godin, Felipe Luis – Koke, M.Suarez, Gabi, Arda Turan – D.Costa, Adrian

 

Betis – Atletico Madrid pronostic: Atl. Madrid AH (0) @ 1.63

Scroll To Top