Skybet

Sky BingoLansata in anul 1998, Skybet a reusit sa devina in scurt timp una dintre cele mai serioase si populare agentii de pariuri online multumita serviciilor extraordinare pe care le ofera unui numar foarte mare de clienti din intreaga lume. Skybet impresioneaza prin facilitatile pe care le ofera pariorilor dar si prin varietatea destul de mare a evenimentelor sportive.
In primul rand, trebuie sa mentionam faptul ca site-ul Skybet are un design destul de placut la vedere, care cuprinde o interfata bine organizata, cu evenimentele sportive grupate in partea stanga a site-ului pe categorii sportive. Site-ul este disponibil in limba engleza.Procedura de inregistrare este similara cu cea intalnita pe celelalte site-uri, astfel ca tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati click pe “Register” si sa urmati pasii urmatori. Mai exact, trebuie sa completati un formular cu datele personale.

Skybet isi rasfata clientii cu o gama larga de evenimente sportive din: fotbal, box, baschet, darts, formular 1, hochei, tenis si multe alte sporturi. Partea buna este ca Skybet ofera si o platforma LIVE pe care o puteti utiliza pentru a plasa pariurile dorite pe evenimentele aflate in desfasurare. De asemenea, aveti posibilitatea de a viziona transmisiuni live din foarte multe evenimente sportive.

Cotele oferite de Skybet sunt bunicele, in unele cazuri chiar foarte bune, iar acesta este un lucru care ne atrage atentia la aceasta agentia de pariuri online. De asemenea, Skybet ofera diferite facilitati aditionale cum ar fi: calculator pentru pariuri, pariuri cu telefonul mobil, stiri din sport si multe altele.

Din fericire, Skybet ofera si un serviciu de relatii cu clientii complet care poate fi contactat prin live chat, telefon si email 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Pe site pot fi gasite si o multime de sectiuni care cuprind raspunsuri la cele mai frecvente intrebari referitoare la Skybet.

In ceea ce priveste modalitatile de plata, Skybet le accepta pe cele mai populare: Mastercard, Visa, Visa Electron, Solo, Switch, Delta, Laser si Transfer bancar. Retragerile sunt procesate foarte rapid, acesta fiind un alt aspect imbucurator.

Deschiderea unui cont va poate aduce un bonus de 10 lire pentru prima depunere, asa ca sfatul nostru este sa nu mai pierdeti niciun minut si sa va deschideti un cont pentru a putea plasa pariuri utilizand serviciile extraordinare oferite de Skybet !

SKYBET NU MAI ACCEPTA CLIENTI ROMANI, ASTFEL CA VA RECOMANDAM ACEASTA AGENTIE!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top